Trær og busker bør beskjæres årlig for å opprettholde størrelse og fasong.

Det er mange fine trær rundt om i hager. Trær har en tendens til å bli for store for hagene. Trær og busker bør beskjæres årlig for å opprettholde størrelse og fasong.

Om man venter i flere år med beskjæring, kan dette bli en omfattende jobb.

Kontakt oss

Målet er å kunne holde planter friske og i en håndterbar størrelse. Mye av det som blir plantet kan ofte bli for stort om de får vokse fritt, det løser vi med beskjæring. Vi har mange oppdrag der vi er inne og tar en årlig beskjæring, så håndterer kunden selv det som er gjennom sesongen.

Største feilen som ofte blir gjort ved beskjæring er feil kutt ved fjerning av greiner. Det kan fort gå en del år før skaden gir utslag, da i form av råte utvikling, eller at større greiner eller hele treet dør.

Noen trær kan for mange være vanskelige å stelle eller fjerne. Trefelling kan utføres på mange måter, i enkelte tilfeller også med lift, kran bil eller med klatring i sele.

Røtter på trær og busker glemmer en ofte å ta hensyn til. Over tid kan dette føre til skader på konstruksjoner og terreng. En fin huskeregel et at forholdet på kronen på treet samsvarer med størrelsen for behov av røtter.

Mange kunder ser også at med rett utstyr og kunnskap, så blir jobben også mere effektiv.  Mange ønsker å kjøpe seg litt fri fra denne tjenesten.

Vi er behjelpelige med å vurdere tiltak i hagen om hvordan trær og busker beskjæres ned til rett størrelse, eller om det bør foretas en tre felling.

Ta kontakt for å få en sikker vurdering eller rådgiving.

kontakt oss

Ta kontakt for en befaring!

Graving, drenering, beleggningstein, natursteinsmurer, utførelse av utomhus, brostein, skifer, støping, forskaling, støttemurer, opparbeidelse av gårdsrom, hage og anlegg. Ønsker du å få tilbud på det du trenger hjelp med, send oss en forespørsel!