Graving og drenering

 

Vi utfører det meste innenfor graving som blant annet: Gårdsrom, parkeringsplasser, grøfter, generell graving, drenering av hus hage, planeringsoppdrag, terrasser og annen graving med mer.

Belegningsstein og steinlegging

Vi utfører alt innenfor legging av belegningsstein, brostein, skifer med mer. Her er det mange aktører på markedet, og flere av de har dårlig kvalitet i utført arbeid. Vi anbefaler alle som ønsker å beholde et godt resultat i mange år å velge kvalitetshåndtverke.

Opparbeidelse av:

Gårdsrom, støttemurer, trapper og selvsagt det meste som har med hage og anlegg å gjøre herunder opparbeidelse av plen, ferdigplen med mer…

Løsteinsmurer utført av naturstein

Utført i naturstein alle varianter som Rennesøystein / Randøystein med mer. Enkelsidig eller dobbelsidig, håndlødd eller maskinlødd osv.

Muring og støping

Vi utfører det meste innenfor muring og støping som: Plattinger, terrasser, stier, trapper, ringmurer, støttemurer, såler og fundamenter for gjerder, lysgraver osv.

Støttemurer og skiferarbeider

Utføres i alle typer materialer og fasonger etter dine ønsker.Vi utfører skiferarbeider i alle varianter som på: plattinger, terrasser, stier, trapper, vegger, piper, inngangspartier osv.

Si hva du ønsker og vi løser det!

Snekkerarbeid

 

Mindre snekkerarbeid er også noe vi utfører, som for eksempel: terrasser, plattinger, trapper, gjerder, levegger, mindre boder osv.

Tilbakemeldinger fra våre kunder

Ta kontakt så hjelper vi deg med ditt prosjekt!

 
Se flere tilbakemeldinger på mittanbud.no

Ta kontakt for en befaring!

Graving, drenering, steinlegging, opparbeidelse av gårdsrom, hage og anlegg. Ønsker du å få tilbud på det du trenger hjelp med, send oss en forespørsel!