X

Graving / Drenering

Vi utfører det meste innenfor graving som blant annet: Gårdsrom, parkeringsplasser, grøfter, generell graving, drenering av hus hage, planeringsoppdrag, terrasser og annen graving med mer .

Opparbeidelse av:

Gårdsrom, støttemurer, trapper og selvsagt det meste som har med hage og anlegg å gjøre herunder opparbeidelse av plen, ferdigplen med mer..

 

Belegningsstein / steinlegging

Vi utfører alt innenfor legging av belegningsstein, brostein, skifer med mer. Her er det mange aktører på markedet, og flere av de har dårlig kvalitet i utført arbeid. Vi anbefaler alle som ønsker å beholde et godt resultat i mange år å velge kvalitetshåndtverke.

 

Løsteinsmurer utført av naturstein

Utført i naturstein alle varianter som Rennesøystein / Randøystein med mer. Enkelsidig eller dobbelsidig, håndlødd eller maskinlødd osv.

 

Støttemurer

Utføres i alle typer materialer og fasonger etter dine ønsker.

 

Skiferarbeider

Vi utfører skiferarbeider i alle varianter som på: plattinger/terrasser/stier/trapper/vegger/piper/inngangspartier osv. Si hva du ønsker og vi løser det.

 

Muring / Støping

Vi utfører det meste innenfor muring og støping som: Plattinger, terrasser, stier, trapper, ringmurer, støttemurer, såler og fundamenter for gjerder, lysgraver osv.

 

Snekkerarbeid

Mindre snekkerarbeid er også noe vi utfører, som for eksempel: Terrasser, plattinger, trapper, gjerder, levegger, mindre boder osv.