Totalentreprenør

 

Vi som entreprenør tar oppdrag innen grunn- og terrengarbeider, landskapsutforming, gartnertjenester, løing av natursteinsmurer, opparbeidelse og utgraving av bolig- og næringstomter, etablering og rehabilitering vann og avløp, 

parkeringsplasser, gang- og sykkelveier, kabelgrøfter, asfaltering, drenering, park- og uteanlegg m.m. Og vi har samarbeidspartnere som utfyller oss slik at kunde forholder seg til en part, nemlig Stein Systemer AS som din totalentreprenør.

Graving og drenering

 

Vi utfører det meste innenfor graving som blant annet: gårdsrom, parkeringsplasser, grøfter, murer generell graving, drenering av hus / hage, masseutskiftning, planeringsoppdrag, terrasser og annen graving med mer. Masser får vi fra norstone AS og Tullin Ree AS (Veidekke AS). Rør og isolasjon, grunnmurspapp får vi fra Bygg og isolasjonsservice AS.

Les mer

Belegningsstein og steinlegging

Vi utfører alt innenfor legging av belegningsstein i ulik størrelse. Brostein på nett og tromlet og naturlig look på brostein. Skifer fås i bruddskifer, rektangulære 20, 30, 40 og 50 cm bredde og i ulike tjukkelser alt etter bruken i fallende lengder med mer. Vi bruker leverandører som Multiblokk AS, Tegl og Granitt AS, Modena mur og flis AS og Grasrota AS som våre samarbeidspartnere.

Opparbeidelse av:

Gårdsrom, støttemurer, trapper og selvsagt det meste som har med hage og anlegg å gjøre herunder opparbeidelse av plen, ferdigplen med mer…

Løsteinsmurer utført av naturstein

Utført i naturstein alle varianter som Rennesøystein / Randøystein med mer. Enkelsidig eller dobbelsidig, håndlødd eller maskinlødd alt etter om hvilken størrelse det skal være på steinen. Vi murer og fast stein der muren skal fremstå som et møbel og tåle at det skal gås oppå muren… Her bruker vi Randøy Stein AS og Rennesøymur AS som leverandører.

Muring og støping

Vi utfører det meste innenfor muring og støping som: plattinger, terrasser, stier, trapper, ringmurer, støttemurer, såler og fundamenter for gjerder, lysgraver osv. Vi forskaler med kassetter, stort sett, men også med plater. Bruk av helikopter til å pusse dekke eller pusse med pussebrett er normal standard. Her bruker vi leverandører som Sola Betong AS, Sandnes Betong AS og Velde AS.

Støttemurer og skiferarbeider

Utføres i betong, betongblokker, naturstein og i fasonger etter dine ønsker. Vi utfører skiferarbeider og granitt i form av fliser, heller og brudd eller rektangulære i alle varianter som på plattinger, terrasser, stier, trapper, vegger, piper, inngangspartier osv. Her er leverandører som Tegl og Granitt AS og Modena mur og flis AS.

Si hva du ønsker og vi løser det!

Snekkerarbeid

 

Mindre snekkerarbeid er også noe vi utfører, som for eksempel: terrasser, plattinger, trapper, gjerder, levegger, mindre boder osv.Her bruker vi leverandører Monter AS og Optimera AS til innkjøp av trevirke og skruer og anna materiell.

Tilbakemeldinger fra våre kunder

Ta kontakt så hjelper vi deg med ditt prosjekt!

 
Se flere tilbakemeldinger på mittanbud.no

Ta kontakt for en befaring!

Graving, drenering, beleggningstein, natursteinsmurer, utførelse av utomhus, brostein, skifer, støping, forskaling, støttemurer, opparbeidelse av gårdsrom, hage og anlegg. Ønsker du å få tilbud på det du trenger hjelp med, send oss en forespørsel!