Stein Systemer AS ble etablert våren 2006 og består idag av 10 dyktige medarbeidere.

 

Stein Systemer AS ble etablert våren 2006 og består idag av 10 dyktige medarbeidere. Vi er en tradisjonell anleggsgartner/entreprenør med fokus på stein og heller. Våre kunder i dag er alle som ønsker et fint uteområde i Stavanger, Sandnes og de nærliggende kommunene.

Vi er har fokus på å være nøye i planleggingen i forkant av hvert prosjekt – det sikrer et godt resultat og fornøyde kunder.

Vi er flinke til å foreslå løsninger, komme med ideér, holde kundene oppdatert underveis og selvfølgelig kvalitet i utført arbeid. Vi er stolte av måten vi jobber med hvert enkelt uteomeråde og at vi kan levere til en veldig fornuftig pris.

Vi har her 300 m2 innendørs showroom samt. Vi selger det meste innenfor naturstein og betongprodukter osv . Vi har stor fokus på skifer, granitt, belegningsstein og alt innen betong.I tillegg har vi ett stort utvalg i forblendingsprodukter for både inne og utebruk, naturstein og betongstein.

Har du ett prosjekt innenfor dette anbefaler vi deg å ta turen innom for en steinprat og ikke minst for å hente inspirasjon og ideer.

Velkommen skal du være!

 

Ta kontakt for en befaring!

Graving, drenering, steinlegging, opparbeidelse av gårdsrom, hage og anlegg. Ønsker du å få tilbud på det du trenger hjelp med, send oss en forespørsel!