Stein Systemer AS ble etablert våren 2006 og består idag av 16 dyktige medarbeidere.

Kompetanse

Vi har lang og allsidig erfaring, samt sentral godkjenning for UTF – Grunnarbeid og landskapsutforming tiltaksklasse 2, tiltaksklasse 1, Søker for alle typer tiltak i tiltaksklasse 1.Mesterbrev innen anleggsgartnerfaget.

Lang erfaring

Stein Systemer AS ble etablert våren 2006 og består idag av 16 dyktige medarbeidere. Vi er en tradisjonell anleggsgartner/entreprenør med fokus som totalentreprenør. Våre kunder i dag er alle som ønsker et fint uteområde i Rogaland.

Maskinpark

  • 3 Gravemaskiner 1-5,5 tonn
  • 4 biltilhengere
  • 1 transporthenger
  • 1 traktor med dumper
  • Diverse småutstyr

Fokus

Vi har fokus på å være nøye i planleggingen i forkant av hvert prosjekt – det sikrer et godt resultat og fornøyde kunder.

Vi er flinke til å foreslå løsninger, komme med ideér, holde kundene oppdatert underveis og selvfølgelig kvalitet i utført arbeid. Vi er stolte av måten vi jobber med hvert enkelt uteomeråde og at vi kan levere til en veldig fornuftig pris.

Vi selger det meste innenfor naturstein og betongprodukter osv . Vi har stor fokus på skifer, brostein, drenering, belegningsstein, natursteinsmurer og alt innen betong. I tillegg har vi ett stort utvalg i forblendingsprodukter for både inne og utebruk, naturstein og betongstein.

Har du ett prosjekt innenfor dette anbefaler vi deg å ta turen innom for en steinprat og ikke minst for å hente inspirasjon og ideer. Eller vi kan komme til deg på en uforpliktende befaring.

Velkommen skal du være!

Ta kontakt for en befaring!

Graving, drenering, beleggningstein, natursteinsmurer, utførelse av utomhus, brostein, skifer, støping, forskaling, støttemurer, opparbeidelse av gårdsrom, hage og anlegg. Ønsker du å få tilbud på det du trenger hjelp med, send oss en forespørsel!