Drenering øker verdien på boligen
og sikrer godt innemiljø / vannlekkasjer i kjelleretasje. 

Kjeller som er drenert og utført fagmessig, gjør det mulig og utnytte enhver m2 på en god måte.

Mennesker og materielle ting kan trygt oppholde seg i underetasjen, vi har alle sett/hørt om fuktige kjellere med sopp/råte og vannproblemer.

Kontakt oss

Når vi drenerer et hus graver vi rundt hele bygget, helt ned til bunn og ca 20-30 cm dypere en gulvet i kjelleretg. Deretter singler vi litt og legger nytt dobbelvegget drensrør med 1-2 % fall frem til husdrenskumme, så omringer vi røret med 4-16 mm singel/pukk.

Mot betongvegger monterer vi platon som sikrer mot vannintrengning og gir luft til vegg samtidig, topplist monteres over terrengnivå. Alle yttervegger isoleres med XPS 5 cm isolasjon, ønsker kunde tykkere isolasjon er det mulig.

Så legger vi 110 mm rør for takvannsrørsystem rundt hele huset, og alle taknedløp tilkobles denne og føre frem til kumme.

Det siste vi gjør er og fylle hele grøften med singel og stedlige drenerende masser, så grovplaneres uteområdet tilbake i tilsvarende tilstand før oppdraget startet.

Ønsker kunde ekstrajobber utført samtidig, så kan vi utføre det. Vi jobber med alt fra anleggsgartnerarbeid, betong / støp, alt innen graving.

Ta kontakt for en befaring!

Graving, drenering, beleggningstein, natursteinsmurer, utførelse av utomhus, brostein, skifer, støping, forskaling, støttemurer, opparbeidelse av gårdsrom, hage og anlegg. Ønsker du å få tilbud på det du trenger hjelp med, send oss en forespørsel!